Novinka jara 2019 – pasta na zuby, ústní voda, sprej a balzám na rty v kvalitě Natural produkt !!!!

Přírodní ochranná zubní pasta

Unikátní receptura na bází přírodních složek. Obohacenný bylinnými extrakty. Přírodní sladá chuť a aroma černého rybízu. 5 PLUSOVÝCH ÚČINKŮ: ochrana před zubním kazem a plakem! Posiluje zubní sklovinu a pečuje o citlivé dásně! Důkladná péče o celou ústní dutinu! Sěží dech a příjemný pocit v ústech!

Přírodní ochranná ústní voda

Unikátní receptura na bází přírodních složek. Obohacenný bylinnými extrakty. Přírodní sladá chuť a aroma černého rybízu. 5 PLUSOVÝCH ÚČINKŮ: extra silné složení pro intenzivní svěžest! Neutralizuje kyselé pH v ústech! Posiluje zubní sklovinu a dásně! Prevence zubního kazu a zánětu dásní! Důkladná péče o celou ústní dutinu!

Přírodní ochranný sprej pro svěží dech

Unikátní receptura na bází přírodních složek. Vysoký obsah Aloe vera bez přídavku vody. Obohacenný bylinnými extrakty. Přírodní sladá chuť a aroma černého rybízu. 5 PLUSOVÝCH ÚČINKŮ: neutralizuje kyselé pH v dutině ústní! Svěží dech a příjemný pocit v ústech! Prevence zubního kazu a zánětu dásní! Zklidňuje a hojí podrážděné dásně! Efektivně zvlhčuje sliznici hrdla a úst!

Přírodní ochranný balzám na rty

Unikátní receptura na bází přírodních složek. Obohacenný bylinnými extrakty. Přírodní sladká chuť a aroma černého rybízu. 5 PLUSOVÝCH ÚČINKŮ: regeneruje suché a popraskané rty! Intenzivně vyživuje a hydratuje! Jemný chladivý efekt pro plný vzhled rtů! Zanechá rty dokonale hebké a vláčné! Zpomaluje proces stárnutí rtů!

Odkaz na oficiální stránky Eurona by Cerny


0 komentářů

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *