Pěna do koupele pro malé slečny – Pinky Frou

Lákavá vůně šťavnatých jahůdek a krémového jogurtu uklidňuje a zmírňuje podráždění a úzkost • Speciální receptura s obsahem Aloe vera a hedvábných proteinů jemně pečuje o pokožku a zanechá ji hebkou a hydratovanou • Tvoří bohatou pěnu. Aktivní složky: Aloe vera – má protizánětlivé, antialergenní a stimulující vlastnosti; Podporuje regeneraci kůže a hojení drobných poranění; Stimuluje imunitní systém a buněčný růst; Hedvábný protein: má hydratační schopnosti, zanechává pokožku neobyčejně jemnou na dotek, zvyšuje elasticitu a pevnost pleti.

Hydratační sprchový a koupelový gel pro malé slečny – Pinky Frou

Přednosti a vlastnosti: lákavá vůně šťavnatých jahůdek a krémového jogurtu uklidňuje a zmírňuje podráždění a úzkosti. Gel je obzvláště jemný, nepálí a nezpůsobuje slzení očí. Vyživuje, zvláčňuje a hydratuje dětskou pokožku.  Má hydratační schopnosti. Zanechává pokožku neobyčejně jemnou na dotek. Zvyšuje elasticitu a pevnost pokožky. Typ pokožky: Vhodný pro všechny typy pokožky, včetně suché a citlivé.

Ochranný šampon s Aloe vera a vitamínem E pro malé slečny – Pinky Frou

Příjemná hypoalergenní vůně šťavnatých jahůdek a krémového jogurtu uklidňuje a zmírňuje podráždění a úzkost. Hydratuje pokožku hlavy, chrání vlásky před nepříznivými vnějšími vlivy a zanechává je krásně jemné a provoněné. Neobsahuje parabeny. Aktivní složky: ALOE VERA = má protizánětlivé, hypoalergenní vlastnosti. – Zklidňuje pokožku, podporuje hojení drobných poranění. Stimuluje buněčný růst. E-ANTIX = ochrana kutikuly vlasu a vitaminem. Dodává hydrataci vlasům i pokožce hlavy. Podporuje vznik nových vlasových buněk. D-PANTHENOL = provitamín B5 pro zvláčnění a hloubkovou regeneraci

Ochranný sprej pro snadné rozčesávání vlásků – Pinky Frou

Napomáhá rozplést zacuchené prameny a usnadňuje rozčesávání. Podporuje zdravý růst vlásků, dodává jim potřebnou výživu a hydrataci. Hydratuje pokožku hlavy, chrání vlásky před nepříznivými vnějšími vlivy a zanechává je krásně jemné a provonené. Stimuluje růst vlásků, podporuje jejich sílu a hustotu. Zabraňuje vysoušení vlásků i pokožky, intenzivně regeneruje. 

Další produkty pro malé slečky:

? Aviváž

? Tekuté mýdlo

? Tělový sprej pro malé slečny

? Sašetka

? Ochranné náplasti

Odkaz na oficiální stránky Eurona by Cerny


0 komentářů

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *