Prací prostředek na záclony (vhodný také na praní krajkového prádla)

Vysoce koncentrované složení zajišťuje šetrné a zároveň vysoce účinné praní. Efektivně odstraňuje prach, nečistoty od nikotinu a také usazeniny od mastnoty. Záclony jsou po vyprání dokonale vybělené a zářivě čisté. Obsahuje bělící složku, která se aktivuje již při teplotě 30 C.

Tekutý prací gel na záclony

Díky speciálnímu složení zabraňuje zašednutí syntetických vláken. Prostředek obsahuje vysoce zjasňující složku, která dodá záclonám nádherný zářivý vzhled a svěží vůni. Prostředek je účinný již při teplotě 30 C.

Dále se na záclony používá:

Kondicionér na záclony

Perfektně vyhladí a rozjasní umělé i přírodní materiály. Brání opětovnému usazování prachu a špíny a další praní záclon je mnohem jednodušší. Díky vynikající receptuře chrání vláka textilií a dodává jim oslnivou záři.

Tužidlo na záclony

Zafixuje a vyztuží tvar umělých i přírodních materiálů (záclony, krajky..). Záclony si dokonale zachovávají nařasená tvar a svěže voní. Tužidlo se dá také použít jako škrobenka na lůžkoviny.

??????????????????

Pokud si zakoupíte prací prostředek nebo prací gel na záclony společně s kondicionérem, získáte zdarma tužidlo na záclony (nepřidávejte ho k objednávce, Eurona Vám ho přidá sama jako dárek).

??????????????????

Odkaz na oficiální stránky Eurona by Cerny


0 komentářů

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *