V březnu roku 2020 zareagovala Eurona na poptávku po dezinfekčních prostředcích kvůli viru COVID 19 a začala vyrábět biocidní přípravek pro dezinfekci rukou a povrchů podle receptury Světové zdravotnické organizace (WHO) a na základě povolení Ministerstva zdravotnictví ČR Atni-COVID. Eurona začala prodávat dezinfekci pod vlastním názvem COVIDOR…. se steným složením a stejnými vlastnostmi. 

????????????????????????

Pohotovostní gel 100 ml pro rychlou dezinfekci rukou z ucelené řady certifikovaných biocidních prostředků COVIDOR i dezinfekční gel 400 ml a 2000 ml z kolekce certifikovaných biocidních přípravků pro profesionální použití COVIDOR PROFFESIONAL

Představujeme Vám novou ucelenou řadu certifikovaných dezinfekčních prostředků COVIDOR pro ochranu Vás, Vašich nejbližších i celé Vaší domácnosti.

Tyto výrobky byly vyvinuty v reakci na nedávnou změnu celosvětové situace, která nás všechny zasáhla jako blesk z čistého nebe. Chtěli jsme Vám poskytnout možnost ochrany a pocit bezpečí nejen teď, ale i v budoucnu.

Některé dezinfekční prostředky z řady pro domácnost mají příjemnou parfemaci Green (Zelená), což se mně osobně hodně líbí a jsem s nimi moc spokojená.

Gely zase ničí viry do 30 sekund

(viz. obrázek)

Proto zařazujeme výrobky COVIDOR do stálé nabídky, aby tak vhodně doplnily naše stávající produkty.

COVIDOR PROFESSIONAL – Certifikované biocidní přípravky pro profesionální použití, které zajistí komplexní hygienickou ochranu a péči o Vaše komerční prostory, zákazníky i zaměstnance.

Výrobky z řady COVIDOR PROFESSIONAL můžete využít:

✅ ve zdravotnictví,
✅ ve výrobních a prodejních prostorech,
✅ v restauračních a ubytovacích zařízeních
✅ v divadlech a kinech,
✅ v obchodních řetězcích,
✅ ve vzdělávacích zařízeních,
✅ v domovech s pečovatelskou službou,
✅ v prostředcích hromadné dopravy,
✅ v salonech krásy,
✅ ve fit centrech a místech s větší kumulací lidí.

Odkaz na oficiální stránky Eurona by Cerny


0 komentářů

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *