Luxusní kosmetický parfém v designovém skleněném flakonu je stylovým doplňkem interiéru. Nádherně provoní Váš domov a vykouzlí jedinečnou atmosféru. Balení obsahuje 8 ks přírodních ratanových tyčinek, pomocí kterých lze regulovat intenzitu vůně. Dodáváme včetně dárkové krabičky.

Aromadifuzér vydrží 1 rok a půl – 2 roky.

.

Aromadifuzéry máme ve čtyřech vůních:

? Oud

Výjimečná a nadčasová vůně symbolizující 15 let života společnosti Eurona. Jiskřivá i éterická vůně ambry, santalu a pačuli v lehkém závoji z květů fialek, jasmínu a růží rafinovaně podtrhuje kompozici ze všech nejvzácnější – Oud, neboli slzy stromu AgarWood, jejichž moc probouzí v duši vše krásné. Nečekejte na život, začněte žít! Buďte sebevědomí i pokorní! S touto neobyčejnou mystickou vůní v sobě naleznete obojí!

? Sunraya

Neobyčejná exotická vůně plná tropických plodů melounu, ananasu a manga vytváří nekonečně zářivou a hřejivou atmosféru překračující hranice všední reality…

? Večernice (Vesper)

Mystická a podmanivá… Luxusní kosmetická vůně, která poutá pozornost stejně jako Večernice na hvězdném nebi. Její základ tvoří harmonická kombinace chladivých a svěžích unikátních parfémových kompozic s jemně pikantním nádechem.

? Zelená (Green)

Když přichází ráno… Jarní sonáta lučních květů podbarvená svěží melodií ranní rosy.

Odkaz na oficiální stránky Eurona by Cerny


0 komentářů

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *