Prací prášky neobsahují plnidla jako je např. sůl, soda, křída, drcená brka atd. Neobsahují také formaldehyd a další škodlivé látky, které se při zahřátí dostanou póry do našeho těla. Proto lidé s citlivou pokožkou a nebo ekzematici brzy pocítí úlevu a zlepšení, pokud začnou prát v prášcích od Eurony.

Prášky od Eurony obsahují 20 a více účinných pracích složek, zatímco komerční prášky obsahují pouze 4-6 těchto složek.

Prášky jsou obecně účinnější než prací gely, ale potřebují delší dobu praní (min. 2 hodiny), protože obsahují enzymy, které začínají působit až po delším čase.

Udělala jsem rozbor pracích prášků a zde je výsledek. Testovala jsem komerční prášek, prášek z Německa a prášek od Eurony (obrázky jsou 200x zvětšené).

.

.

.

Tady jsou krásně zpracované rozdíly mezi komerčním práškem a práškem z Eurony ?

.

Jelikož už nemám malé děti, tak využívám příspěvků mých kamarádek. Někdy si postesknu, že jsem neznala Euronu dřív, když jsem měla kluky malý. ?

Prací gely jsou šetrnější a není potřeba tak dlouhý prací program. Tím, jak je Eurona šetrná a neobsahuje žádné zbytečné chemikálie, jsou složky tekutých přípravků od sebe oddělené. Takže gely vždy před použitím pořádně protřepeme, aby se složky spojily.

Eurona je ekologicky šetrná a neobsahuje žádné zbytečné chemikálie, a tak jsou složky tekutých přípravků od sebe oddělené. Proto je potřeba vždy před použitím řádně s prostředkem zatřepat, aby se dané složky spojily. ?
Když jsem načala nový prací gel, tak to na něm bylo krásně vidět. 

.

?????????????????????????

Dnešní pračky mají úsporný program a tak se do pračky napustí jen malé množství vody a mokré prádlo se v pračce pouze převaluje a nemá možnost se dostatečně vyprat a vymáchat.

Komerčního prášku se dává 150 ml, protože obsahuje převážně plnidla. Ta se dostatečně nedostanou z oblečení pryč a zanáší tak látku. Zasolují povrchové vody.

Prášku z Eurony se dává pouze 20-30 ml do malé odměrky a rovnou do bubnu pod prádlo. Z prádla se dobře vymáchá.

?????????????????????????

Před prvním praním v prášcích z Eurony je důležité vyčistit si pračku. Na čištění použijeme čistič pračky, který obsahuje složky pro důkladné vyčištění. Dále je důležité vyčistit šuplíček u pračky a jeho okolí, filtr, gumu kolem bubnu a odtokovou hadici.

Můžete si dovolit mít v koupelně 3 druhy komerčních prášků? Dříve jsem kupovala pouze jeden prášek na praní a prala v něm všechno prádlo. Díky koncentraci a malým balením mám teď na všechny druhy prádla speciální prací prášek (na barevné, na bílé, gel na černé). ?

Odkaz na oficiální stránky Eurona by Cerny


0 komentářů

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *