Přírodní šampon pro psy s antibakteriální přísadou

Obsahuje výhradně látky šetrné ke zdraví Vašeho mazlíčka i přírodě. Vyrobený pouze z přírodních zdrojů, ekologický a hypoalergenní. Bez silikonů, barviv a parabenů. Bez phenoxyethanolu, PEG, SLES /SLS. 


Přírodní regenerační balzám na tlapky – Šťastná tlapka!

Veterinární přípravek pro psy a kočky. Jemně a šetrně pečuje o tlapky Vašeho mazlíčka. Obsahuje výhradně přírodní látky podporující zdraví tlapek. Má hydratační, regenerační a vyživující vlastnosti. Je velmi vhodný i při extrémní zátěži, kdy jsou tlapky zvířete vystaveny škodlivým účinkům posypových solí, špíny nebo chemických látek.

Dá se použít i na tvrdou kůži na patách u nohou, pokud máte červené pod nosem, odřené od rýmy, na popraskané rty. Mně osobně hodně pomohl na suché ekzematické ruce při nadměrné hygieně v období coronaviru. 

.

Další produkty pro naše čtyřnohé mazlíčky jsou:

?  Pet Zone – Přírodní pohlcovač pachů

Živé kvasinky neutralizují zápach. • HERBAL AROMA COMPLEX – Směs esenciálních olejů z meduňky a máty. Lze aplikovat volně do?prostoru pro odstranění pachu ve vzduchu. Pestrá škála využití na zvířecí zvířecí pelíšky, koberce, sedačky, oblečky… Nezanechává skvrny.

?  Pet Zone – Přírodní multifunkční čistič

Bezpečný čisticí prostředek vyvinutý speciálně pro majitele zvířecích mazlíčků. Zaručuje snadné čištění všech umyvatelných povrchů používaných zvířátky. Hygienická čistota bez škodlivé chemie, s příjemnou vůni bylinek. Rychlý a účinný pomocník na místa “po nehodě”. Kategorie: 

Odkaz na oficiální stránky Eurona by Cerny


0 komentářů

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *